Sortiraj po
13 rezultata
ISOVER PLU ALU

Isover PLU Alu

Isover PLU Alu je ploča mineralne kamene vune, kaširana sa Alu folijom koja vrši funkciju parne brane.  Podogna za termičnu i zvučnu izolaciju metalnih hala. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,037 W/(mK)

ISOVER PLU

Isover PLU

Isover PLU je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju pregradnih zidova i zidova metalnih hala. Pored navedne primene, može biti korišćena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,037 W/(mK)

Isover_PLE_Plus_Alu

Isover PLE Plus Alu

Isover PLE Plus Alu je ploča mineralne kamene vune kaširana Alu folijom. Podogna je za termičnu i zvučnu izolaciju unutrašnjih zidova, plafona i kosih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,038 W/(mK)
 

Isover PLE Plus

Isover PLE Plus

Isover PLE Plus je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju unutrašnjih zidova, plafona i kosih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,038 W/(mK)

Isover_PLA

Isover PLA

Isover PLA je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ventilisanih fasada i pregradnih zidova.. Pored navedne primene, može biti korišćena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,035 W/(mK)

Isover Vario KM Duplex

Isover Vario KM Duplex

Isover Vario KM Duplex je vrlo čvrsta parna brana na poliamidnoj osnovi sa promenljivim difuzionim otporom. S jedne strane je ojačana posebnim staklenim voalom. Raster iscrtan na staklenom voalu olakšava rezanje i ugradnju folije. Koristi se kao parna brana u svim sistemima gde se toplotnom izolacij

Isover Forte

Isover Forte

Isover Forte, mineralna staklena vuna u rolni sa deklarisanom toplotnom provodljivošći λ=0,034 W/(mK). Visoko elastični pričvrsni filc od staklenih vlakana, za toplotnu izolaciju potkrovlja i drugih konstrukcija, pruža izvrsnu toplotnu zaštitu i sprečava vazdušne propuste. Uz odgovarajuću debljinu i