Filtriraj rezultate Reset Primjeni filtere
Filter
Sortiraj po
113 rezultata
ISOVER PLU ALU

Isover PLU Alu

Isover PLU Alu je ploča mineralne kamene vune, kaširana sa Alu folijom koja vrši funkciju parne brane.  Podogna za termičnu i zvučnu izolaciju metalnih hala. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,037 W/(mK)

ISOVER PLU

Isover PLU

Isover PLU je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju pregradnih zidova i zidova metalnih hala. Pored navedne primene, može biti korišćena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,037 W/(mK)

Isover_PLE_Plus_Alu

Isover PLE Plus Alu

Isover PLE Plus Alu je ploča mineralne kamene vune kaširana Alu folijom. Podogna je za termičnu i zvučnu izolaciju unutrašnjih zidova, plafona i kosih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,038 W/(mK)
 

Isover PLE Plus

Isover PLE Plus

Isover PLE Plus je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju unutrašnjih zidova, plafona i kosih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,038 W/(mK)

Isover_PLA

Isover PLA

Isover PLA je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ventilisanih fasada i pregradnih zidova.. Pored navedne primene, može biti korišćena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,035 W/(mK)

webercol crystal tixogel

webercol crystal tixogel

webercol crystal tixogel je inovativni fleksibilni lepak bele boje, kremaste strukture, pojačane snage vezivanja, izrađen specijalnom tixogel tehnologijom poslednje generacije.

 

Rigips-Super

Rigips Super ispunjivač

Rigips Super Ispunjivač je fina gipsana ispuna za ispunjavanje spojeva gipskartonskih ploča uz upotrebu bandaž trake i gletovanje spoja.

Rigips zvučnoizolaciona traka

Rigips zvučnoizolaciona traka

Rigips zvučnoizolaciona traka je fleksibilna samolepljiva penasta traka. Koristi se za povećanje zvučne izolacije lepljenjem između ploča.
 

Rigips XRoc ploče

Rigips XRoc ploče

Rigips XRoc ploče primenjuju se u prostorijama koje zahtevaju zaštitu od rendgenskog zračenja kao što su bolnice, stomatološke ordinacije, klinike, veterinarske ordinacije i slično.