Sortiraj po
6 rezultata
Rigips Rimano Uni

Rigips Rimano Uni

Rigips Rimano Uni je gipsani malter pogodan za povr┼íinsku obradu unutra┼ínjih zidova i plafona. Tako─Ĺe, pogodan je za prostorije poput kuhinje i kupatila.

Rigips Rimano Ten

Rigips Rimano Ten

Rimano Ten je gipsani glet malter, namenjen za sanacije, debeloslojno ispunjavanje rupa i pukotina, malterisanje i gletovanje. Nano┼íenje se vr┼íi ru─Źno u sloju debljine od 5mm do 40mm.

Rigips Rimano gipsani glet

Rigips Rimano gipsani glet

Rigips Rimano gipsani glet je glet masa namenjena suvoj gradnji. Nano┼íenje se vr┼íi ru─Źno u jednom sloju, nakon ─Źega nije potrebno bru┼íenje.

Rigips Rimano Duo Glet

Rigips Rimano Duo Glet

Rigips Rimano Duo Glet je gipsana masa za jednoslojno ili vi┼íeslojno malterisanje i gletovanje u slojevima od 2-10mm. Lak je za nano┼íenje i malterisanje i brzo se su┼íi. Zbog svoje elasti─Źnosti otporan je na pucanje.

Rigips Rimano Bianco beli glet

Rigips Rimano Bianco beli glet

Rigips Rimano Bianco je najfinija gipsana glet masa za gletovanje gipskartonskih plo─Źa, kre─Źno-cementnog ili gipsanog maltera, betona i gas-betona u sloju od 0-3mm.

Rigips ProFinish mašinski glet

Rigips ProFinish mašinski glet

Rigips ProFinish je glet masa vrhunskog kvaliteta na bazi polimera sa sporijim vezivanjem. Gletovanje se mo┼że vr┼íiti ma┼íinski ili ru─Źno u jednom ili dva sloja. Mo┼że se upotrebljavati i za ispunjavanje slojeva gipskartonskih plo─Źa sa upotrebom banda┼ż trake.