Proizvodnja i obrada stakla

Sektor proizvodnje i obrade stakla rešava ne samo građevinsko staklo za zgrade i fasade nego takođe brine i za naš siguran izgled.

SEKTOR PROIZVODNJE I OBRADE STAKLA  U EVROPI

Saint-Gobain Construction Products, divizija Saint-Gobain staklo je stručnjak u oblasti građevinskog stakla. Glavni fokus je proizvodnja izolacionih stakala, uključujući stakla za projekte staklenih fasada. Takođe se bavi proizvodnjom unutrašnjeg i sigurnosnog stakla, stakla sa otiskom, obradom. 

Na primer, kompanija Saint-Gobain Sekurit u Češkoj je specijalizovana za proizvodnju laminovanih sigurnosnih automobilskih stakala. Zahvaljujući stalnim investicijama u razvoj i modernizaciju proizvodnje, sposobna je da vodećim svetskim fabrikama automobila ponudi visoko sofisticirana stakla. Glavni deo proizvodnje čine zagrevana vetrobranska stakla, antirefleksna stakla koja odražavaju toplotno zračenje, stakla s integrisanom antenom ili stakla sa specijalnom akustičkom folijom. Pored vetrobranskih automobilskih stakala proizvodi takođe zadnja laminovana stakla i panoramsko krovno zastakljivanje. 

SEKTOR PROIZVODNJE I OBRADE STAKLA U SVETU

Kao drugi najveći svetski proizvođač staklenih boca i čaša, Veralia ima zastupljenu prodaju na 46 tržišta širom Evope i Severne i Latinske Amerike. Kao vodeći svetski snabdevač bocama za vino i alkoholna pića i posudama za prehrambene proizvode Verllia ima jaku pociziju i na regionalnim tržištima piva, sokova, bezalkoholnih pića, mineralnih voda i maslinovog ulja. 

Delatnost kompanije Verallia je zasnovana na jedinstvenom i efikasnom poslovnom modelu, koji spaja pogodnost jakih brendova s blizinom kupca. Jakom pozicijom svoje proizvodne i prodajne mreže Verallia održava bliskost i održavanje svakodnevnih kontakata s partnerima. 

 

 

OSNOVNI PODACI