Društvena odgovornost

2050 net zero carbon

Neprestano istražujemo kako bismo napravili inovativne proizvode i tražimo rešenja za postizanje najvećeg mogućeg sklada između čoveka i prirode, jer želimo da budemo deo održive budućnosti koja utiče na opstanak naše planete. Zato smo se obavezali da ćemo do 2050. biti karbon neutralni na globalnom nivou.

Image
Multicomfort

Mislimo na planetu

Prilagođavamo se klimatskim promenama i doprinosimo boljoj budućnosti.

Image
Multicomfort

Mislimo na vas

Razvijamo rešenja za održiv, udoban i zdrav život bez kompromisa.

Dodatne vrednosti Saint-Gobain rešenja:

energy

UŠTEDA ENERGIJE

Fokusirani smo na uštedu energije kroz sve segmente našeg asortimana - od izolacionih materijala, fasadnih sistema, pa sve do inovativnih rešenja za fasadno staklo. Čuvamo planetu i štedimo vaš novac.

Water

UŠTEDA VODE

Tokom procesa proizvodnje ili ugradnje težimo ka minimalnoj potrošnji vode.

Materials

EFIKASNOST PRI PRIMENI MATERIJALA

Razvijamo rešenja koja ubrzavaju proces gradnje, jer je reč o materijalima koji se lako pripremaju, obrađuju ili ugrađuju, ali i integrisanim sistemima za različite vrste konstrukcija i proizvode za montažnu i modularnu gradnju.

Certificates

CERTIFIKATI

Saint-Gobain održiva rešenja prevazilaze zahteve definisane zakonskom regulativom.

recyclation

RECIKLIRAMO PROIZVODE

Ponovo koristimo viškove nastale tokom proizvodnog procesa i sortirani otpad od gradnje ili rušenja. Najviši stepen reciklaže imaju materijali kao što su staklo ili gips.

Health and comfort

ZDRAVLJE I UDOBNOST

Negujemo Multi Comfort koncept koji podrazumeva: vizuelni i zvučni i toplotni komfor uz visok kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima.