Sortiraj po
110 rezultata
Isover PLU Alu

Isover PLU Alu

Isover PLU Alu je plo─Źa mineralne kamene vune, ka┼íirana sa Alu folijom koja vr┼íi funkciju parne brane.  Podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju metalnih hala. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,037 W/(mK)

Isover PLU

Isover PLU

Isover PLU je plo─Źa mineralne kamene vune podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju pregradnih zidova i zidova metalnih hala. Pored navedne primene, mo┼że biti kori┼í─çena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,037 W/(mK)

Isover PLE Plus Alu

Isover PLE Plus Alu

Isover PLE Plus Alu je plo─Źa mineralne kamene vune ka┼íirana Alu folijom. Podogna je za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju unutra┼ínjih zidova, plafona i kosih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,038 W/(mK)
 

Isover PLE Plus

Isover PLE Plus

Isover PLE Plus je plo─Źa mineralne kamene vune podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju unutra┼ínjih zidova, plafona i kosih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,038 W/(mK)

Isover PLA

Isover PLA

Isover PLA je plo─Źa mineralne kamene vune podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju ventilisanih fasada i pregradnih zidova.. Pored navedne primene, mo┼że biti kori┼í─çena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,035 W/(mK)

Rigips Super ispunjiva─Ź

Rigips Super ispunjiva─Ź

Rigips Super Ispunjiva─Ź je fina gipsana ispuna za ispunjavanje spojeva gipskartonskih plo─Źa uz upotrebu banda┼ż trake i gletovanje spoja.

Rigips zvu─Źnoizolaciona traka

Rigips zvu─Źnoizolaciona traka

Rigips zvu─Źnoizolaciona traka je fleksibilna samolepljiva penasta traka. Koristi se za pove─çanje zvu─Źne izolacije lepljenjem izme─Ĺu plo─Źa.
 

Rigips XRoc plo─Źe

Rigips XRoc plo─Źe

Rigips XRoc plo─Źe primenjuju se u prostorijama koje zahtevaju za┼ítitu od rendgenskog zra─Źenja kao ┼íto su bolnice, stomatolo┼íke ordinacije, klinike, veterinarske ordinacije i sli─Źno.