Sortiraj po
51 rezultata
Isover_profi_fassade

Isover Profi Fassade

Isover Profi Fassade je ploča od mineralne kamene vune deklarisane toplotne provodljivosti λ=0,036 W/(mK), pogodna za sisteme ventilisanih fasada.

Isover_Fassade

Isover Fassade

Isover Fassade je ploča mineralne kamene vune pogodna za fasadnu izolaciju, usled visoke termičke i zvučne zaštite. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,035 W/(mK)

Rigips_Vario_H

Rigips Vario H ispunjivač 5 kg

Rigips Vario H Ispunjivač je fini ispunjivač spojeva i površine. Vario H je hidrofobni i visoko polimerni materijal za mokre čvorove i ispunjavanje fuga, ali se može koristiti i za spoljašnju upotrebu (uz Glasroc X ploču).

Rigips Glasroc X ploče

Rigips Glasroc X ploče

Glasroc X je gipsana ploča sa staklenim vlaknima sa obe strane i završnim akrilnim slojem za spoljašnju upotrebu. Ovo je ploča bez sloja kartona sa gotovo 0% površinske apsorpcije vode.

Rigips Aquaroc Promix finish ispuna

Rigips Aquaroc Promix finish ispuna

Rigips Aquaroc Promix finish ispuna namenjena je izravnavanju unutrašnjih zidova. Lagani premaz koji se primenjuje na Aquaroc cementne ploče i koji zbog svojih krakteristika može da se koristi za prostore u kojima je prisutna vlaga. 

Rigips Aquaroc cementne ploče

Rigips Aquaroc cementne ploče

Rigips Aquaroc cementne ploče su izuzetno čvrste i tolerantne na vlagu, te su veoma pogodne za spoljnu montažu na fasadnim zidovima. Pružaju izuzetnu termičku i zvučnu izolaciju.