Sortiraj po
15 rezultata
ISOVER PLU NT

Isover PLU NT

Isover PLU NT je ploča mineralne kamene vune, kaširana sa crnim staklenim voalom, podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ventilisanih fasada, plafona i zidova. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,037 W/(mK)
 

Isover_PLA_NT

Isover PLA NT

Isover PLA NT je ploča mineralne kamene vune, kaširana crnim staklenim voalom. Podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ventilisanih fasada, tavana i zidova. Pored navedne primene, može biti korišćena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,035 W/(mK)

Isover_PLA

Isover PLA

Isover PLA je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ventilisanih fasada i pregradnih zidova.. Pored navedne primene, može biti korišćena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,035 W/(mK)

Rigips_Vario_H

Rigips Vario H ispunjivač 5 kg

Rigips Vario H Ispunjivač je fini ispunjivač spojeva i površine. Vario H je hidrofobni i visoko polimerni materijal za mokre čvorove i ispunjavanje fuga, ali se može koristiti i za spoljašnju upotrebu (uz Glasroc X ploču).

Rigips Glasroc X ploče

Rigips Glasroc X ploče

Glasroc X je gipsana ploča sa staklenim vlaknima sa obe strane i završnim akrilnim slojem za spoljašnju upotrebu. Ovo je ploča bez sloja kartona sa gotovo 0% površinske apsorpcije vode.

Rigips Aquaroc Promix finish ispuna

Rigips Aquaroc Promix finish ispuna

Rigips Aquaroc Promix finish ispuna namenjena je izravnavanju unutrašnjih zidova. Lagani premaz koji se primenjuje na Aquaroc cementne ploče i koji zbog svojih krakteristika može da se koristi za prostore u kojima je prisutna vlaga.