Sortiraj po
65 rezultata
webercol crystal tixogel

webercol crystal tixogel

webercol crystal tixogel je inovativni fleksibilni lepak bele boje, kremaste strukture, pojačane snage vezivanja, izrađen specijalnom tixogel tehnologijom poslednje generacije.

 

Rigips-Super

Rigips Super ispunjivač

Rigips Super Ispunjivač je fina gipsana ispuna za ispunjavanje spojeva gipskartonskih ploča uz upotrebu bandaž trake i gletovanje spoja.

Rigips zvučnoizolaciona traka

Rigips zvučnoizolaciona traka

Rigips zvučnoizolaciona traka je fleksibilna samolepljiva penasta traka. Koristi se za povećanje zvučne izolacije lepljenjem između ploča.
 

Rigips_Vario

Rigips Vario ispunjivač

Rigips Vario Ispunjivač je izuzetno jaka i lako obradiva ispuna za gletovanje spoja i cele površine gipskartonskih ploča. Namenjen je prostorijama sa povećanom vlagom, protivpožarnim sistemima i površinama kod kojih je moguće statičko kretanje.

Rigips_Vario_H

Rigips Vario H ispunjivač 5 kg

Rigips Vario H Ispunjivač je fini ispunjivač spojeva i površine. Vario H je hidrofobni i visoko polimerni materijal za mokre čvorove i ispunjavanje fuga, ali se može koristiti i za spoljašnju upotrebu (uz Glasroc X ploču).

Rigips Ugaonik L za UA profil

Rigips Ugaonik L za UA profil

Rigips Ugaonik L za UA profil je pocinkovani čelični nosač za pričvršćivanje UA profila prilikom izrade otvora u lakom pregradnom zidu ili fasadnih zidova metodom suve gradnje.

Rigips UD profili, ravni ili rigidizovani

Rigips UD profili, ravni ili rigidizovani

Rigips UD profili ravni ili rigidizovani su  pocinkovani metalni profili za sisteme suve gradnje. Zbog svojih karakteristika, omogućavaju lakše povezivanje CD profila koji ne moraju dodatno da se učvršćuju. Zbog svoje specifične strukture sprečavaju i kliženje profila.