Sortiraj po
22 rezultata
Isover Profi Terrasse T

Isover Profi Terrasse T

Isover Profi Terrasse T je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ravnih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,038 W/(mK)

Isover Profi Terrasse S

Isover Profi Terrasse S

Isover Profi Terrasse S je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ravnih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,039 W/(mK)

Isover Profi Terrasse R

Isover Profi Terrasse R

Isover Profi Terrasse R je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ravnih krovova.

weberdry_PUR_coat_traffic

weberdry PUR coat traffic

weberdry PUR coat traffic je toniran, UV stabilan, polukrut, jednokomponentni, alifatski, poliuretanski premaz koji se koristi kao završni sloj za zaštitu izloženih, poliuretanskih, tečnih hidroizolacija.

weberdry_PUR_coat

weberdry PUR coat

weberdry PUR coat je toniran, UV stabilan, visokoelastičan, jednokomponentni, alifatski, poliuretanski premaz koji se koristi kao završni sloj za zaštitu izloženih, poliuretanskih, tečnih hidroizolacija.

weberdry_PUR_seal2K

weberdry PUR seal 2K

weberdry PUR seal 2K je dvokomponentna, poliuretanska, tvrdoelastična, tečna, poliuretanska membrana bez rastvarača koja se nanosi hladnim postupkom i služi za dugotrajno hidroizolovanje.

weberdry_PUR_details

weberdry PUR details

weberdry PUR details je poliuretanska, tiksotropna, vlaknima ojačana, trajno elastična,  jednokomponentna, tečna, poliuretanska membrana koja se nanosi hladnim postupkom i služi za dugotrajno hidroizolovanje.

weberdry_PUR_fabric_65

weberdry PUR fabric

weberdry PUR fabric 65 je platno od netkanog poliestera težine od 60 do 65 gr/m². weberdry PUR fabric 110 je platno od netkanog poliestera težine 110 gr/m².

weberdry quartz

weberdry quartz

weberdry quartz je čist, fabrički osušen kvarcni pesak granulacije 0,1 do 1,0 mm koji se koristi za izradu vezivnog mosta ili površine otporne na habanje uz upotrebu poliuretanskih ili epoksidnih hidroizolacionih premaza.