Filtriraj rezultate Reset Primjeni filtere
Filter
Sortiraj po
130 rezultata
webercol crystal tixogel

webercol crystal tixogel

webercol crystal tixogel je inovativni fleksibilni lepak bele boje, kremaste strukture, poja─Źane snage vezivanja, izra─Ĺen specijalnom tixogel tehnologijom poslednje generacije.

 

weberdry PUR B2K

weberdry PUR B2K

weberdry PUR B2K je dvokomponentna poliuretanska, brzovezuju─ça, trajnoelasti─Źna, oja─Źana bitumenom, te─Źna membrana bez rastvara─Źa koja se nanosi hladnim postupkom i slu┼żi za dugotrajno hidroizolovanje.

weberdry PUR coat traffic

weberdry PUR coat traffic

weberdry PUR coat traffic je toniran, UV stabilan, polukrut, jednokomponentni, alifatski, poliuretanski premaz koji se koristi kao zavr┼íni sloj za za┼ítitu izlo┼żenih, poliuretanskih, te─Źnih hidroizolacija.

weberdry PUR coat

weberdry PUR coat

weberdry PUR coat je toniran, UV stabilan, visokoelasti─Źan, jednokomponentni, alifatski, poliuretanski premaz koji se koristi kao zavr┼íni sloj za za┼ítitu izlo┼żenih, poliuretanskih, te─Źnih hidroizolacija.

weberdry PUR seal 2K

weberdry PUR seal 2K

weberdry PUR seal 2K je dvokomponentna, poliuretanska, tvrdoelasti─Źna, te─Źna, poliuretanska membrana bez rastvara─Źa koja se nanosi hladnim postupkom i slu┼żi za dugotrajno hidroizolovanje.

webertene karbokul NOIR

webertene karbokul NOIR

webertene karbokul NOIR je akrilni zavr┼íni malter od sinteti─Źkog crnog bojenog mermernog zrna sa ┼íljokicama za dekoraciju i za┼ítitu zidnih povr┼íina, odli─Źne mehani─Źke otpornosti.

weberdry PUR details

weberdry PUR details

weberdry PUR details┬áje poliuretanska, tiksotropna, vlaknima oja─Źana, trajno elasti─Źna,┬á jednokomponentna, te─Źna, poliuretanska membrana koja se nanosi hladnim postupkom i slu┼żi za dugotrajno hidroizolovanje.

weberprim PUR tile

weberprim PUR tile

weberprim PUR tile je transparentni, jednokomponentni, osnovni premaz koji hemijski aktivira keramiku i staklo, obezbe─Ĺuju─çi odli─Źnu adheziju za slojeve koji slede.

weberdry PUR trans

weberdry PUR trans

weberdry PUR trans je jednokomponentni, poliuretanski, tvrdoelasti─Źni, ┬áte─Źni, alifatski, poliuretanski, hidroizolacioni premaz visoke ─Źvrsto─çe.