Brand
Lepkovi za pločice

webercol Superflex

webercol Superflex je suvi tip građevinskog debeloslojnog fleksibilnog lepka za keramiku na bazi cementa, izrađen od kvalitetnih punila, mineralnih veziva i odgovarajućih aditiva.

Pročitaj više
Read less
Fleksibilno
Lako nanošenje/ugradnja
Ojačano vlaknima
Podno grejanje
Povećana nosivost

Opis proizvoda

webercol Superflex je suvi tip građevinskog debeloslojnog fleksibilnog lepka za keramiku na bazi cementa, izrađen od kvalitetnih punila, mineralnih veziva i odgovarajućih aditiva. Proizvod je sive boje, ojačan je staklenim vlaknima koja mu omogućavaju armirajući sloj, izrazitu mehaničku otpornost i postojanost u dugom vremenskom periodu.


Zbog svojih karakteristika može se koristiti kod izrazito neravnih podloga, kao i kod renoviranja starih objekata. Koristi se za lepljenje različitih vrsta pločica: keramičke pločice, prirodni kamen, staklene pločice i granit. Preporuka je da se koristi kao sanacioni premaz za tretiranje površinskih pukotina. Proizvod je zabranjeno upotrebljavati kod sanacije strukturnih pukotina. Koristi se za zahtevnije unutrašnje i spoljašnje radove, za lepljene pločica na postojeće pločice, na podove i zidove, terase i balkone, kupatila, kuhinje kao i sisteme sa podnim grejanjem.

Prednosti proizvoda

  • Za slojeve do 2 cm debljine
  • Obogaćen polimerima
  • Bez klizanja pločica
 

Pakovanje

Articles information
Težina (kg) Pakovanje Paleta (kg) Potrošnja (kg/m²)
Težina (kg)25 Pakovanjenatron džak Paleta (kg)1200 Potrošnja (kg/m²)2 - 10

Dokumenti

Selektuj sve
Bezbednosni list
Deklaracija o performansama
Izveštaj o ispitivanju
Tehnički list