Sortiraj po
7 rezultata
Isover PLU NT

Isover PLU NT

Isover PLU NT je plo─Źa mineralne kamene vune, ka┼íirana sa crnim staklenim voalom, podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju ventilisanih fasada, plafona i zidova. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,037 W/(mK)
 

Isover PLA NT

Isover PLA NT

Isover PLA NT je plo─Źa mineralne kamene vune, ka┼íirana crnim staklenim voalom. Podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju ventilisanih fasada, tavana i zidova. Pored navedne primene, mo┼że biti kori┼í─çena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,035 W/(mK)

Isover PLA

Isover PLA

Isover PLA je plo─Źa mineralne kamene vune podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju ventilisanih fasada i pregradnih zidova.. Pored navedne primene, mo┼że biti kori┼í─çena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,035 W/(mK)

Isover Glue Vario Double Fit

Isover Glue Vario Double Fit

Isover Glue Vario Double Fit je dvokomponentna, trajno elasti─Źna zaptivna masa za zaptivanje ivi─Źnih spojeva parne brane.

Isover Vario KM Duplex

Isover Vario KM Duplex

Isover Vario KM Duplex je vrlo ─Źvrsta parna brana na poliamidnoj osnovi sa promenljivim difuzionim otporom. S jedne strane je oja─Źana posebnim staklenim voalom. Raster iscrtan na staklenom voalu olak┼íava rezanje i ugradnju folije. Koristi se kao parna brana u svim sistemima gde se toplotnom izolacij

Isover Super Vent

Isover Super Vent

Isover Super-Vent je potpuno vodootporna fasadna izolaciona plo─Źa od mineralne staklene vune sa crnim staklenim voalom, deklarisane toplotne provodljivosti ╬╗=0,032 W/(mK). Pru┼ża toplotnu i zvu─Źnu izolaciju za ventilisane fasade.