Sortiraj po
7 rezultata
ISOVER PLU NT

Isover PLU NT

Isover PLU NT je ploča mineralne kamene vune, kaširana sa crnim staklenim voalom, podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ventilisanih fasada, plafona i zidova. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,037 W/(mK)
 

Isover_PLA_NT

Isover PLA NT

Isover PLA NT je ploča mineralne kamene vune, kaširana crnim staklenim voalom. Podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ventilisanih fasada, tavana i zidova. Pored navedne primene, može biti korišćena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,035 W/(mK)

Isover_PLA

Isover PLA

Isover PLA je ploča mineralne kamene vune podogna za termičnu i zvučnu izolaciju ventilisanih fasada i pregradnih zidova.. Pored navedne primene, može biti korišćena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost λ=0,035 W/(mK)

Isover Vario KM Duplex

Isover Vario KM Duplex

Isover Vario KM Duplex je vrlo čvrsta parna brana na poliamidnoj osnovi sa promenljivim difuzionim otporom. S jedne strane je ojačana posebnim staklenim voalom. Raster iscrtan na staklenom voalu olakšava rezanje i ugradnju folije. Koristi se kao parna brana u svim sistemima gde se toplotnom izolacij

Isover Super Vent

Isover Super Vent

Isover Super-Vent je potpuno vodootporna fasadna izolaciona ploča od mineralne staklene vune sa crnim staklenim voalom, deklarisane toplotne provodljivosti λ=0,032 W/(mK). Pruža toplotnu i zvučnu izolaciju za ventilisane fasade.