Sortiraj po
23 rezultata
Isover Profi Terrasse T

Isover Profi Terrasse T

Isover Profi Terrasse T je plo─Źa mineralne kamene vune podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju ravnih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,038 W/(mK)

Isover Profi Terrasse S

Isover Profi Terrasse S

Isover Profi Terrasse S je plo─Źa mineralne kamene vune podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju ravnih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,039 W/(mK)

Isover Profi Terrasse R

Isover Profi Terrasse R

Isover Profi Terrasse R je plo─Źa mineralne kamene vune podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju ravnih krovova.

weberdry PUR coat traffic

weberdry PUR coat traffic

weberdry PUR coat traffic je toniran, UV stabilan, polukrut, jednokomponentni, alifatski, poliuretanski premaz koji se koristi kao zavr┼íni sloj za za┼ítitu izlo┼żenih, poliuretanskih, te─Źnih hidroizolacija.

weberdry PUR coat

weberdry PUR coat

weberdry PUR coat je toniran, UV stabilan, visokoelasti─Źan, jednokomponentni, alifatski, poliuretanski premaz koji se koristi kao zavr┼íni sloj za za┼ítitu izlo┼żenih, poliuretanskih, te─Źnih hidroizolacija.

weberdry PUR seal 2K

weberdry PUR seal 2K

weberdry PUR seal 2K je dvokomponentna, poliuretanska, tvrdoelasti─Źna, te─Źna, poliuretanska membrana bez rastvara─Źa koja se nanosi hladnim postupkom i slu┼żi za dugotrajno hidroizolovanje.

weberdry PUR details

weberdry PUR details

weberdry PUR details┬áje poliuretanska, tiksotropna, vlaknima oja─Źana, trajno elasti─Źna,┬á jednokomponentna, te─Źna, poliuretanska membrana koja se nanosi hladnim postupkom i slu┼żi za dugotrajno hidroizolovanje.

weberdry PUR fabric

weberdry PUR fabric

weberdry PUR fabric 65 je platno od netkanog poliestera te┼żine od 60 do 65 gr/m┬▓.┬áweberdry PUR fabric 110 je platno od netkanog poliestera te┼żine 110 gr/m┬▓.

weberdry quartz

weberdry quartz

weberdry quartz┬áje ─Źist, fabri─Źki osu┼íen kvarcni pesak granulacije 0,1 do 1,0 mm koji se koristi za izradu vezivnog mosta ili povr┼íine otporne na habanje uz upotrebu poliuretanskih ili epoksidnih hidroizolacionih premaza.