Sortiraj po
11 rezultata
Isover PLU Alu

Isover PLU Alu

Isover PLU Alu je plo─Źa mineralne kamene vune, ka┼íirana sa Alu folijom koja vr┼íi funkciju parne brane.  Podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju metalnih hala. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,037 W/(mK)

Isover PLU

Isover PLU

Isover PLU je plo─Źa mineralne kamene vune podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju pregradnih zidova i zidova metalnih hala. Pored navedne primene, mo┼że biti kori┼í─çena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,037 W/(mK)

Isover PLE Plus

Isover PLE Plus

Isover PLE Plus je plo─Źa mineralne kamene vune podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju unutra┼ínjih zidova, plafona i kosih krovova. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,038 W/(mK)

Isover PLA

Isover PLA

Isover PLA je plo─Źa mineralne kamene vune podogna za termi─Źnu i zvu─Źnu izolaciju ventilisanih fasada i pregradnih zidova.. Pored navedne primene, mo┼że biti kori┼í─çena i u brodogradnji. Deklarisana toplotna provodljivost ╬╗=0,035 W/(mK)

Isover Vario KM Duplex

Isover Vario KM Duplex

Isover Vario KM Duplex je vrlo ─Źvrsta parna brana na poliamidnoj osnovi sa promenljivim difuzionim otporom. S jedne strane je oja─Źana posebnim staklenim voalom. Raster iscrtan na staklenom voalu olak┼íava rezanje i ugradnju folije. Koristi se kao parna brana u svim sistemima gde se toplotnom izolacij

Isover Forte

Isover Forte

Isover Forte, mineralna staklena vuna u rolni sa deklarisanom toplotnom provodljivo┼í─çi ╬╗=0,034 W/(mK). Visoko elasti─Źni pri─Źvrsni filc od staklenih vlakana, za toplotnu izolaciju potkrovlja i drugih konstrukcija, pru┼ża izvrsnu toplotnu za┼ítitu i spre─Źava vazdu┼íne propuste. Uz odgovaraju─çu debljinu i

Isover Domo Plus

Isover Domo Plus

Isover Domo Plus je mineralna staklena vuna deklarisane toplotne provodljivosti ╬╗=0,038 W/(mK). Re─Ź je o univerzalnom re┼íenju za toplotnu izolaciju na pozicijama bez optere─çenja.

Isover Domo

Isover Domo

Isover Domo je mineralna staklena vuna deklarisane toplotne provodljivosti ╬╗=0,039 W/(mK). Re─Ź je o univerzalnom re┼íenju za toplotnu izolaciju na pozicijama bez optere─çenja.

Isover Akusto

Isover Akusto

Isover Akusto je mineralna staklena vuna deklarisane toplotne provodljivosti ╬╗=0,039 W/(mK). Omogu─çava visok stepen zvu─Źne i toplotne izolacije za lake monta┼żne zidove uz jednostavnu ugradnju, bez krojenja i otpada.