Sortiraj po
52 rezultata
Climaver A1 Apta

Climaver A1 Apta

Climaver A1 Apta je samonosiva ploča debljine 40 mm i klase gorivosti A1. Spoljna strana ploče je od ojačane alu folije, a unutrašnja strana od crnog staklenog platna. Kanali od Climaver A1 Apta ploča imaju najbolju moguću karakteristiku ponašanja u požaru i odlična svojstva apsorpcije zvuka i toplo

Climaver A2 Apta

Climaver A2 Apta

Climaver A2 Apta je samonosiva ploča debljine 40 mm i klase gorivosti A2-s1, d0. Spoljna strana ploče je od ojačane alu folije, a unutrašnja strana od crnog staklenog platna. Kanali od Climaver A2 Apta ploča imaju odlična svojstva apsorpcije zvuka i toplotne izolacije.

Climaver A2 Deco

Climaver A2 Deco

Climaver A2 Deco je samonosiva ploča debljine 25 mm i klase gorivosti A2-s1,d0. Spoljna strana ploče je od dekorativnog staklenog platna (pet mogućih boja: siva, crna, plava, zelena i crvena), a unutrašnja strana od crnog staklenog platna. Kanali od Climaver A2 Deco ploča imaju izvrsnu karakteristik

Climaver A2 Neto

Climaver A2 Neto

Climaver A2 Neto je samonosiva ploča debljine 25 mm i klase gorivosti A2-s1, d0. Spoljna strana ploče je od ojačane alu folije, a unutrašnja strana od crnog staklenog platna. Kanali od Climaver A2 Neto ploča imaju izvrsnu karakteristiku apsorpcije zvuka.

Climaver A2 Plus

Climaver A2 Plus

Climaver A2 Plus je samonosiva ploča debljine 25 mm i klase gorivosti A2-s1,d0. Spoljna strana ploče je od ojačane alu folije.

Climaver Apta

Climaver Apta

Climaver Apta je samonosiva ploča debljine 40 mm i klase gorivosti B-s1, d0. Spoljna strana ploče je od ojačane alu folije, a unutrašnja strana od crnog staklenog platna. Kanali od Climaver Apta ploča imaju odlična svojstva apsorpcije zvuka i toplotne izolacije.

Climaver Deco traka

Climaver Deco traka

Climaver Deco traka je samolepljiva traka na bazi akrila i koristi se za spajanje Climaver Deco elementa.