Sortiraj po
8 rezultata
Weberfloor fastcem

weberfloor fastcem

weberfloor fastcem je brzosušeće, hidraulično vezivo namenjeno za izradu vezanog, nevezanog i plivajućeg ravnajućeg sloja – estriha u debljini od 1 cm do 6 cm.

Vertex G96

Vertex G120

vertex G120 je alkalno otporna armaturna mreža visokih performansi napravljena od staklenih vlakana namenjena za armiranje ravnajućeg sloja – estriha.

Vertex G96

Vertex G96

vertex G96 je alkalno otporna armaturna mreža visokih performansi napravljena od staklenih vlakana namenjena za armiranje tečnog estriha – samonivelišućih masa.

Weberniv razilit plus

Weberniv razilit plus

weberniv razilit plus je jednokomponentna, samonivelišuća masa za fino izravnavanje podnih površina.

webermur gletofix

webermur gletofix

webermur gletofix je fabrički pripremljen suvi tip glet mase na bazi kreča i visokokvalitetnog punioca, obogaćen polimerima, za unutrašnju upotrebu.

webermur gletstar

webermur gletstar

webermur gletstar je fabrički pripremljen suvi tip glet mase na bazi kreča i visokokvalitetnog punioca, za unutrašnju upotrebu.

weber mašinski malter S

weber mašinski malter S

weber mašinski malter S je fabrički pripremljen suvi tip cementno-krečnog maltera za mašinsku i ručnu primenu na spoljašnjim zidovima od cigle, blokova, siporeks blokova i betona.

weber mašinski malter U

weber mašinski malter U

weber mašinski malter U je fabrički pripremljen suvi tip cementno-krečnog maltera za mašinsku i ručnu primenu na unutrašnjim zidovima od cigle, blokova, siporeks blokova i betona.