Brand
Hidroizolacije

webertec Superflex D2

weber.tec superflex D2 je visokofleksibilni, visokoreaktivni, dvokomponentni, hidroizolacioni premaz.

Pročitaj više
Read less
Brzovezujuće
Dvokomponentno
Fleksibilno
Lako obradivo
Podno grejanje
Premium
UV stabilno
Vodonepropusno

Opis proizvoda

weber.tec superflex D2 je visokofleksibilni, visokoreaktivni, dvokomponentni, hidroizolacioni premaz. Koristi za zaštitu građevinskih objekata od uticaja vode i vlage, za unutrašnje i spoljašnje pozicije, za podloge na bazi cementa i podloge od opeke. Preporučene pozicije za ugradnju su sve podzemne konstrukcije, (temelji, temeljne ploče i suterenske prostorije), hidroizolovanje ispod keramičih pločica, krovova, tankova za vodu, bazena za plivanje i visokofrekventnih sanitarnih prostorija.

Prednosti proizvoda

  • Visoko fleksibilni hidroizolacioni premaz
  • Brzovezujući
  • Obogaćen visoko reaktivnom smolom
 

Pakovanje

Articles information
Težina (kg) Pakovanje Paleta (kg) Potrošnja (kg/mm/m²)
Težina (kg)6 Pakovanjeplastična kanta Paleta (kg)360 Potrošnja (kg/mm/m²)1,1
Težina (kg)24 Pakovanjeplastična kanta Paleta (kg)432 Potrošnja (kg/mm/m²)1,1

Dokumenti

Tehnički list

Uputstvo za primenu

Nanošenje hidroizolacije

Za najbolje rezultate potrebno je naneti 2-3 sloja tako da ukupna debljina slojeva bude najmanje 2 mm u kupatilima ili 3 mm na spoljnim površinama (sokla, fontane, bazeni sa vodom). Drugi ili treći sloj treba naneti kada je prethodni već nemoguće oštetiti. Nanošenje se vrši četkom, valjkom ili čeličnom gletaricom (mistrijom).

Uglovi i spojevi

Uglovi, kao što su spojevi poda i zidova, kao i spojevi različitih materijala, treba obezbediti zaptivnim sistemom traka webertec 828 odmah nakon nanošenje webertec Superflex D2. Pri hidroizolaciji bazena, između 2 sloja treba ubaciti armirnu mrežicu, pa onda preći još 2 sloja webertec Superflex D2 tako da minimalna debljina sloja bude 3 mm.

Porozne površine i pojava mehura

Da bi se sprečila pojava mehura na poroznim površinama (beton, cementna košuljica, malter) treba naneti tanak sloj webertec Superflex D2.

Osnovni premaz

Ukoliko postoji potreba za tim, pre nanošenja webertec Superflex D2 hidroizolacije, naneti osnovni premaz webertec 801 za impregnaciju površine.

Završetak radova

Ostaci maltera treba da budu uklonjeni dok su sveži.

Alat očistiti vodom odmah nakon upotrebe.

How to video