Architecture Student Contest 2024 - jubilarno Saint-Gobain takmičenje za studente arhitekture

ASC

Kompanija Saint–Gobain poziva studente arhitektonskih fakulteta iz Beograda, Niša i Novog Sada da učestvuju na nacionalnom takmičenju „Architecture Student Contest 2024“. Studenti mogu da se registruju do 29. marta 2024. godine, a projekte mogu da predaju do 17.4.2024. godine. Proglašenje pobednika na Nacionalnom nivou takmičenja biće organizovano 26.4.2024, a žiri će sačinjavati profesori fakulteta čije su ekipe uzele učešće, jedan arhitekta ili novinar sa ekspertizom iz oblasti arhitekture i predstavnik kompanije Saint-Gobain.


Prva tri tima ili pojedinca na nacionalnom nivou takmičenja očekuju vredne novčane nagrade, dok će prvoplasirani tim dobiti priliku da učestvuje na međunarodnom nivou takmičenja koje će biti održano u Helsinkiju od 10. do 12. juna 2024. godine.


Takmičenje je prvi put organizovao Saint-Gobain Isover u Srbiji 2004. godine, a postalo je međunarodni događaj već iduće godine, 2005.  Ove godine Srbija obeležava 20 godina od osnivanja studentskog takmičenja i sa ponosom naglašava da danas pod istom idejom okuplja studente sa više od 220 univerziteta iz više od 30 zemalja.


Više informacija o uslovima takmičenja na www.saint-gobain.rs/asc .